lunes, 20 de mayo de 2013


OK LLIGA

JORNADA 27   Temporada 2012-2013

Dissabte   18  Maig    2013              20 00 h


  C E VENDRELL–MORITZ    4  LLEIDA LLISTA BLAVA    5





http://hoqueivendrell.blogspot.es/img/Vendrellce.jpeg

CE VENDRELL : Roger Molina, Xavier Barroso, Eloi Albesa, Xavier Costa i Jepi Selva - 5 inicial – Óscar Ruiz, Jordi Aragonès, Àngel Rodríguez i Lluís Ferrer i Gerrad Camps.
 
 
 
 
  Lleida Llista Blava : Lluís Tomàs, Carles Trilla, Marc Soler, Emmanuel Nechi  i Lluís Rodero - 5 inicial-  Joan  Cañellas , Dani López 

  A la banqueta : Sergi Inglès , Jaume Bartrès i Carles Estrada



Gols :
 
 
 

1-0 Jepi Selva               10´48´´
1-1 E. Nechi                  10´58´´
1-2 E. Nechi                  14´54´´
1-3  Lluís Rodero          19´39´´ 

 
 
Descans
 

 
2-3 Lluís Ferrer              29´49´´

2-4  Dani López             31´52´´
3-4  Xavi Costa              33´42´´
3-5  Marc Soler              46´26´´ 

4-5 Jepi Selva                49´59´´

 
 

 




 
Targetes
 
 
Xavi Costa      23´35´´ (Blava)
Jepi Selva       32´17´´ (Blava) 

Penals fallats :
 
 
No hi ha hagut

 
Falta directes fallades
 
 
Lluís Rodero   23´35´´(10ª falta Vendrell)
E Nechi           32´17´´(Blava a Jepi Selva)
Eloi Albesa             45´ 40´´  ( 10ª falta Lleida)
Lluís Rodero    47´19´´(15ª falta Vendrell)

Faltes :
 

 
 
Vendrell :   10 + 6 = 16
Llista Blava  5 + 8 =  13



  El Vendrell ha perdut novament a casa desprès de la consecució d´un altre títol històric. Davant del Lleida ha faltat sobretot intensitat o concentració defensiva en alguns moments del partit el que ha suposat que el Lleida ho aprofitès molt bés per fer els seus gols i emportar-se el partit. Als primers 10 minuts hi hagut jugades d´un i altre equip sense gaire perill. Quan semblava que el Vendrell començava a ser més intens en atac ha arribat el primer gol en un llençament de Selva prop de l´àrea per baix que ha superat Lluís Tomàs. Però nomès treure de centre el Lleida ha fet una jugada en que hi ha hagut refús defensiu , la bola ha quedat lliure i Nechi desmarcat ha arribat sol davant Molina, s ha escorat a la dreta i l´ha superat pel pal curt. Nomès havien passat 10 segons. A partir d´aquí el partit ha canviat una mica i el Llista Blava ha començat a portar més perill amb un Vendrell poc centrat a la pista i que ha canviat els quatre jugadors de pista inicials, tenint cada cop més desajustos defensius . Abans del minut 15 una bona pasada a Nechi l´ha deixat en la situación del primer gol i de la mateixa manera ha buscat a la dreta ajustar la bola al pal curt de Molina i novament ho feia marcant el 1-2. Els dos equips anavane molt carregats de faltes degut a l´arbitratge de Galan  que en el tram final del primer temps ha acabat carregant més al Vendrell. No es portaven 20 minuts i Rodero, que està donant un rendiment extraordinari aquesta temporada, ha rebut la bola i semblant als dos gole sde Nechi ha posat el 1-3. Molina amb problemas físics ha estat substituit poc desprès per Gerard Camps. A manca de 1´25´´ arribava la desena falta del Vendrell i a sobre Costa ha vist la blava per protestar. El llençament de la directa de Rodero l´ha tret Camps per alt amb el guant. 

Al segon temps el Vendrell ha tornat a posar en pista tres jugadors del 5 inicial amb Lluís Ferrer en punta desprès dels 35 segons amb un jugador menys. Als 5 minuts Selva robava una bola quan intentaba sortir a la contra el Lleida, cedia a Lluís Ferrer i aquest rematava el 2-3. Però el Lleida ha contestat dos minuts desprès amb una passada de Trilla cap a Dani López que ha arribat amb aventatge a l ´àrea i tal com ha rebut ha rematat el 2-4. Segons desprès Jepi Selva veía la blava per dir alguna cosa amb la bola en joc i Nechi tenia l´ocasió d´ampliar més el marcador. Novament Camps aturava una directa. Però just quan pitjor es podia posar tot i en inferioritat Xavi Costa en un agenialitat entre dos contraris per darrera la portería ha aoxecat la bola i l´ha col-locada dins la portería de Lluís Tomàs. Quedava molt i ja tots dos amb 5 jugadors el Vendrell ha tingut més domini i ocasions però el Lleida ha sabut jugar molt bé el partit i Lluís Tomàs ha tingut intervencions decissives en els moments que el Vendrell podía haver empatat. Al tram final el Vendrell ha tingut la directa per igualar quedant 4´20´´ per acumulació però Albesa ha fet un llençament fácil d´aturar. Poc desprès i en una contra Marsu rebia una pasada sol i amb mitja porteria buida amb gerard Camps desplaçat aconseguia el 3-5. Poc desprès Rodero ha tingut una altra directa per acumulació del Vendrell i Camps li ha aturat a manca de 2´41´´. En la darrera jugada del partit una passada d´Albesa a Selva ha acabat amb el 4-5 definitiu. El Vendrell haurà de guanyar els tres partits que resten per asegurar-se el tecer lloc. El Lleida és cinquè classficat en llocs de Lliga Europea per golaverage davant del Vic.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario